5 iunie 2009

Nightmare.. @ETTI




Da ati ghicit.Este vorba de sesiune.Sesiune care bate la usa.La usa unora si anume unora de la Poli.Unii mai norocosi au terminat saptamana asta cu sesiune ( >:p).
Noi astia de la Poli avem viata mai grea.Dar asta e ..ce sa-i faci, ca vorba aia ne-am facut-o cu mana noastra nu ne-a impins nimeni sa alegem Poli.
Dar ca si alte fapte aceasta sesiune are si un "for play" care este descrisa prin 2 saptamani de presiune presarate si condimentate cu colocvii si proiecte (super nu?).Asta e doar asa sa te gadile un pic la neuroni.
Greul incepe apoi.. timp de o luna cu 5 examene care mai de care mai grele sau unele mai usurele (daca pot folosi termenul asta,indefinit in viata de zi cu zi a celor de la ETTI).Oficial luni incepe sesiunea dar debutez miercuri cu primul examen (oarecum bine) la fizica urmat de analiza, metc, baze elth 2 si sda (:-s) .Oricum singura chestie buna in toata treaba este perioada destul de lunga pentru invatat (de la 4 la 7 zile.. chiar necesare in unele cazuri).
Da cui ii arde de invatat pe caldura asta din Bucuresti de peste 30 de grade si alti factori externi si cand zic externi stiti voi la ce ma refer :) ..dar nu trebuie sa ne lasam tentati.
Deci cam asta e viata in aceasta perioada enervanta in care nu ai chef de nimic.

PS:
Va urez succes in sesiune pe aceasta cale si sa ne auzim cu note bune ..eu deja am inceput sa ma pregatesc!
Succes!

2 comentarii:

CH spunea...

uhm... cei norocosi nu sunt la fel de nocorosi pe cat vrei tu sa para... pentru ca si noi am avut 2 saptamani de presesiune si DOAR 2 saptamani se sesiune, adica doar cate 3 zile inainte de fiecare zi de examen...
ASE :P

Ioana spunea...

Perfect de acord! 3 zile intre examene si la altii,asa k nu te mai plange!